Starten met investeren in cryptocurrency

Cryptogids  •   27 november 2017

 

 

traden

OK, je bent overtuigd en wilt investeren. Maar hoe?

Je begint het op te zoeken. Portefeuilles, privésleutels, koude opslag, ongereguleerde uitwisselingen …
Er is weer die onbekendheid. Het wordt allemaal een beetje moeilijk. Daarom stoppen veel mensen en gaan verder met iets anders.
Binnenkort hoef je je hier geen zorgen over te maken.
Er zijn tal van plannen aan de gang om fondsen te creëren om te investeren in cryptos, net zoals je met aandelen kunt doen.
De meest bekende is waarschijnlijk het Winklevoss ETF (exchange traded fund). Het is twee keer omvergeworpen door toezichthouders, maar de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de deur opengelaten voor toekomstige goedkeuring.
“… de Commissie zou kunnen overwegen om een bitcoin-ETP (op de beurs verhandeld product) toe te laten, als de feiten en omstandigheden die vervolgens worden gepresenteerd, in overeenstemming zou zijn met de vereisten van de Exchange Act.”
Het Amerikaanse hedge fund Pantera Capital heeft onlangs US $ 100 miljoen opgehaald van particuliere beleggers om te investeren in cryptocurrencies.
In Zwitserland is de voormalige UBS Asset Management-manager, Jan Brzezek, bezig met het opzetten van Crypto Fund AG, een volledig gereguleerd cryptocurrency-fonds, met het ambitieuze plan om binnen drie jaar $ 3,4 miljard aan activa op te bouwen.
Aangezien het voor mensen gemakkelijker wordt om via dergelijke voertuigen te investeren, zullen steeds meer investeerders investeren.

Opwaartse prijs

Als de prijs stijgt, trekt deze meer investeringen aan, waardoor er meer geld wordt gecreëerd. Naarmate de waarden stijgen, zullen meer crypto-assets worden gefinancierd, waardoor er meer gebruiksmogelijkheden worden ontwikkeld.
Wanneer dit proces van start gaat, kan de prijsstijging astronomisch zijn.

Zodra het gemakkelijk is om te investeren, zou de prijs van veel crypto’s behoorlijk dramatisch kunnen stijgen. Maar nu heb je een kans om dit proces voor te zijn.

Kunnen dingen fout gaan?

Natuurlijk.
Het zal volatieler zijn dan alle andere investeringen die u heeft gedaan!
Maar als u een periode van tien jaar hebt, zijn we van mening dat zelfs een kleine investering in deze sector tot grote winsten kan leiden.
Het cryptoproject is niet nieuw. Het is al bijna negen jaar oud, en de echte use cases – samen met legitieme interesse – beginnen zich te manifesteren.
Het is geen as in de pan. Maar om het meeste voordeel te behalen, kunt u het niet uitstellen. Je kunt niet wachten om je op je gemak te voelen. Je kunt niet wachten tot al je vrienden in cryptos investeren. En je kunt niet wachten tot je financieel adviseur je erover vertelt.
Om ervoor te zorgen dat u de investeringscurve voor blijft, moet u vandaag de eerste stappen nemen.

By |2017-11-27T15:26:19+00:00november 27th, 2017|Crypto|