Online geld verdienen met de internetsuccesgids van Jacko Meijaard2017-12-19T14:27:56+00:00

Online geld verdienen met de internetsuccesgids

Weet jij waarom op vele websites van die reclameblocks passeren? Waarom gratis E-books worden aangeboden? Waarom je meestal gevraagd wordt om u toe te voegen op hun mailinglijst?

Dacht je dat mensen uren tekst zaten schrijven op hun blogs en websites gratis en voor niks?

Het antwoord is: nee!

De blog en websitebouwers verdienen wel degelijk geld aan hun blog of site. Het is een hele vaardigheid, en wij hebben het onszelf ook eigen gemaakt. Het leuke is, dat je werkt wanneer je wil en waar je wil en als je verschillende sites of blogs hebt en je er echt uw schouders onder zet, je er uiteindelijk uw part- of full-time job kan voor inwisselen. Je dient per website eenmalig energie te steken in het project en het daarna wekelijks bij te houden door het schrijven van nieuwe artikelen. That’s it. Het moeilijkste is het begin, waarbij je alles moet leren en uitzoeken en eens je dit onder de knie hebt, ben je vertrokken voor de ene na de andere blog of site.

Wij hebben simpelweg alles geleerd via de internetsuccesgids van Jacko Meijaard. Het leuke is dat alles haarfijn wordt uitgelegd via filmpjes, waar je voor altijd toegang op hebt en je op een forum contact kan leggen met Jacko zelf en met vele andere mensen die het programma hebben gekocht, het toepassen en waar je info, hulp of meningen van anderen kan vragen.
jacko meijaard

Jacko Meijaard

Wat je verdient, is uiteraard volledig afhankelijk van jezelf. Kortom het ligt eraan hoeveel tijd en energie je erin steekt. Je hebt geen technische kennis nodig omdat alles haarfijn wordt aangetoond.

Dus heb je een beroep, een job, een interesse, een talent, … en wil je daar graag over schrijven? Dan kan dit wel eens DE manier zijn om geld te verdienen met hetgeen je graag doet! Als je nu meteen denkt: ik kan niet schrijven of ik weet niet hoe ik dit moet verwoorden, geen nood; er zijn altijd bureau’s die content (tekst) schrijven tegen een kleine vergoeding. Dus dit op zich hoeft je niet af te schrikken.

Soms kom je op een punt waarop je liever zou willen opgeven (been there too) 🙂 maar dan is het leuk om te weten dat je via het programma van Jacko en het forum weer aangemoedigd wordt om verder te doen. Je kan er terecht met al uw vragen en je kunt de filmpjes herbekijken zoveel je wil.

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie

Positief:

  • Zeer praktische handleiding
  • Heldere en duidelijke uitleg
  • Alles wordt aan de hand van beeldmateriaal gedemonstreerd, stap-voor-stap
  • De productmaker is zeer behulpzaam en staat altijd voor je klaar
  • De gehele community is zeer motiverend en behulpzaam

Negatief:

  • Tijdrovend, dit is niet 1-2-3 voor elkaar
  • Buiten de €47,- investering dien je rekening te houden met ongeveer €50,- extra kosten ivm aanmaak & optimaliseren website

Wat leer je daar nu eigenlijk?

Je leert hoe je een website of blog kan opzetten met WordPress, hoe je google adsense, en google analytics gebruikt. Je leert werken met email marketing want je wil dat zoveel mogelijk lezers op uw website terug komen. Want door de reclame blokken op uw blog of site, verdien jij geld. Je leert hoe je via paypro e-books verkoopt. Hoe je een onderwerp & domeinnaam kiest, hoe je marktonderzoek doet, hoe je je website optimaliseert en hoe je diverse tools & social media gebruikt om bezoekers naar je website te krijgen.
Het leuke aan de internet succes gids is dat het geen snel-rijk verhaal is, want die bestaan gewoon weg niet. Het wordt ook nergens zo aangeboden. Het is hard werken, veel leren maar het loont wel; je kan je eigen business uitbouwen en het is geen ponzi of scam gedoe. Uiteindelijk is het een goed geschreven cursus met service na verkoop! En dat voor een belachelijke prijs (eenmalig 47 euro) als je ziet wat je allemaal leert en krijgt.

Niet helemaal tevreden?

Mocht je het niks vinden, dan is er nog de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie maar ik zou het betwijfelen mocht je daar gebruik van willen maken. 😉