Investeren voor de lange termijn2017-12-19T14:26:51+00:00

Investeren voor de lange termijn

Een passief inkomen is geld dat rustig zichzelf verdient terwijl je zelf al dan niet aan een opdracht aan het werken bent. Een inkomen waar jij niet jouw tijd ruilt voor geld, maar waar je dagelijks, wekelijks of maandelijks inkomen krijgt dat niet meer direct afhankelijk is van jouw inspanning. Door op verschillende manieren passief inkomen te genereren, laat je geld voor jou werken en word je financieel vrij.
Heb je (spaar) geld die je niet meteen nodig hebt? Voor zowel de kleine als grote, ervaren of onervaren investeerders. Creëer een passief inkomen op uw spaargeld. De banken gebruiken namelijk ons spaargeld om mee te investeren, op de beurs te spelen en andere mensen leningen te geven. Verdiep je in cryptocurrency. Ga geen online ponzi-systemen aan op internet en investeer in goede projecten. Doe je eigen research en zorg dat je goed weet in wat je investeert, dat zal ook het bijhouden van de coin stimuleren. Als je in iets gelooft, ga je het niet bij de kleinste winst of zelfs verlies meteen van de hand doen. Maanden of jaren laten zal je van uw aankoop geen spijt hebben. Hou er ook rekening mee dat investeren in cryptocurrency een groot risico inhoudt dus investeer alleen geld dat je kan missen en doe je eigen research!

Wil je geen risico maar toch liever sparen weet dan dat je met elke euro die je spaart bij de bank, je minder aan rente verdient dan de inflatie en dus verlies je geld, geld dat anderen in staat stelt om meer geld te verdienen. De bank immers, kan voor elke euro die ze aan spaargeld binnenkrijgt, meerdere euro’s uitlenen.

bank

We verklappen geen geheim als we stellen dat de banken dolgraag zien dat wij sparen omdat ze veel geld kunnen maken van onze spaarcenten. Het is voor de banken een zegen als de “kleine man” zijn geld stort tegen pakweg 1% rente. Op die manier kan de bank het tienvoudige (of meer, afhankelijk van de economie) uitlenen en daar pakweg 3 tot 6% rente voor vragen. Dat een bank een veelvoud kan uitlenen van het bedrag dat aan spaargelden bij haar binnenkomt, is gebaseerd op het feit dat niet alle spaarders tegelijk hun spaartegoed zullen opeisen.

Sinds de komst van Internet, leven we in een gouden tijdperk! Maak er gebruik van!!