Welkom bij Cryptogids en een nieuw record voor Bitcoin

Cryptogids   •   31 oktober 2017

bitcoin koers coinmarketcap

Welkom bij Cryptogids en ons allereerste artikel over de spannende wereld van de cryptocurrencies.

Ons allereerste bericht is al onmiddellijk een echte voltreffer want vandaag bereikte de bitcoin, de moeder der digitale munten, een nieuwe recordprijs. De bitcoin bereikte namelijk de kaap van 6300 dollar.




Dit betekent dat iemand die iets minder dan een jaar geleden voor ongeveer 1000 dollar ter waarde van bitcoins kocht, nu reeds bijna z’n investering 6 voudig in waarde zag toenemen.

Geen wonder dat iedereen bitcoin in de mond neemt.

Verwachtingen

Digitale munten zoals bitcoin zijn zeer sterk onderhevig aan nieuwsberichten en hun waarden kunnen erg schommelen, toch lijkt er voorlopig geen limiet te staan op de waarde van de bitcoin, waarvan de waarde reeds ruim die van het goud heeft overtroffen…

Net zoals bij goud stijgt de prijs naarmate de vraag en net zoals goud is er slechts een beperkte hoeveelheid bitcoin beschikbaar. Naarmate bitcoin dus steeds meer in de media komt en mensen dus steeds meer in bitcoin gaan geloven en er het potentieel van gaan inzien, zal de waarde dus blijven toenemen.

Diverse internationale analysten voorspellen dus dat bitcoin gezien de vraag zeer binnenkort zelfs de waarde van 8000 dollar zal bereiken. Men verwacht deze prijs zelfs nog voor het einde van 2017.

Of dit zo zal zijn valt niet te voorspellen maar wij hebben er alvast vertrouwen in. De honger naar bitcoin is bijlange nog niet gestild en wij denken dat deze virtuele munt nog maar pas ontwaakt…

By |2017-11-07T10:20:44+00:00oktober 30th, 2017|Algemeen, Crypto|