ICO SingularityNET verzamelt 36 miljoen dollar op 66 seconden!

Cryptogids  •   25 december 2017

SingularityNET

Gone in 66 seconds

SingularityNET verzamelde in iets meer dan een minuut tijd 36 miljoen dollar in Ethereum. Het verkocht hierbij alle beschikbare AGI tokens aan inschrijvers van de ICO. Op zich is dit heel snel, zeker als je vergelijkt met andere ICO’s, maar toch is het logisch te verklaren gezien de populariteit van het SingularityNET project.

Massale belangstelling

Mede door de voorstelling van Sophia, de meest geavanceerde AI robot, genoot het bedrijf een enorme belangstelling van zowel investeerders als liefhebbers van AI (Artificiële Intelligentie). Maar liefst 20000 mensen registreerden zich om te kunnen deelnemen aan de token verdeling, waardoor het totaalbedrag die men bereid was te investeren in SingularityNET maar liefst meer dan 361 miljoen dollar bedroeg!

Door te voldoen aan alle internationale regels besloot het bedrijf dat alle geïnteresseerden verplicht een KYC formulier moesten indienen. Dit KYC (Know your Customer) zorgt er voor dat alle investeerders gekend zijn bij naam en adres (doordat een kopie van de identiteitskaart moet geupload worden). Na verificatie van SingularityNET krijgt de inschrijver al dan niet toelating om deel te nemen aan de tokendistributie. Zo werd het aantal investeerders gereduceerd naar 5000.
Technologie en partners

Het SingularityNET platform is gebouwd op de OpenCog technologie die momenteel reeds door meer dan 50 bedrijven wereldwijd op de een of andere manier wordt gebruikt. Bedrijven zoals Cisco Systems en Huawei Technologies.

SingularityNET heeft naar eigen zeggen een team samengesteld die zeer ervaren is in crypto en heeft hierdoor partners aangetrokken met andere Blockchain en AI kennis, zoals Hanson Robotics, Humanity+, AGI Society, Moonshot en meer.

Het bedrijf staat in contact met honderden ontwikkelaars, regeringen, zakelijke bedrijven en onderzoekcentra, allemaal in het kader van verschillende AI technologiën te koppelen en te verbeteren. De komende weken en maanden zal het bedrijf steeds nieuwe partners aankondigen.

AI marktplaats

Het bedrijf is van plan om een gedecentraliseerde marktplaats aan te maken om AI beschikbaar te stellen. Dit zou het mogelijk moeten maken dat verschillende  AI oplossingen gaan samenwerken om oplossingen aan te reiken aan klanten.

Stel dat iemand, een klant, een vergoeding wil betalen via de AGI tokens om een document samen te vatten. Dan kan dit dit gebeuren via één van de AI diensten op de marktplaats. Veronderstel dat er in het document een andere taal voorkomt, dan kan een andere AI dienst op de marktplaats automatisch aangewend worden om dit stuk te vertalen. Deze extra dienst krijgt dan een stuk van de initiële AGI tokens die de klant betaald heeft om het document samen te vatten.

Op deze manier zullen steeds meer AI diensten gaan samenwerken en zal het SingularityNET platform steeds sneller en beter gaan werken.

Artificiële Intelligentie in 2018

Artificiële intelligentie en het vermogen van machines om kennis te verzamelen over z’n gebruikers zullen steeds belangrijker worden en 2018 zou wel eens het jaar kunnen worden waarin deze technologie zal doorbreken. Momenteel zit de kennis vooral bij enorme bedrijven zoals Microsoft, Google en Amazon. Bedrijven die tot nu toe zelf al hun technologieën ontwikkeld hebben.

SingularityNET zal via hun marktplaats een poging ondernemen om dit evenwicht te verstoren en zo de technologie beschikbaar te stellen aan iedereen die er belang kan aan hebben.

De snelheid waarmee de tokens verkocht werden, toont de interesse aan in dergelijke technologiën bij zowel liefhebbers als investeerders.

Het is dan ook ons aanraden om de AGI tokens van SingularityNET goed op te volgen, te kijken op welke exchange de cryptocoin zal aangeboden worden en hierin te investeren voor de toekomst.

By |2017-12-25T17:31:38+00:00december 25th, 2017|Algemeen, Crypto|