Must have cryptocurrency 2: Ethereum2017-12-19T14:42:45+00:00

Ethereum: het nieuwe internet

Ethereum is de cryptocurrency die de volgende bitcoin wordt genoemd.

Deze Ethereum zal binnenkort de bitcoin ontzetten als de ‘top dog’ van de crypto wereld.

Waarom

Eind jaren tachtig begon het World Wide Web de hele wereld te verspreiden. Uitvinder Sir Tim Berners-Lee had een wereldwijd gekoppeld informatiesysteem ontwikkeld, het internet.

In 1990 was een meer formele versie van het web in ontwikkeling. Dit resulteerde in de publicatie van de eerste ‘webpagina’ op 20 december 1990.

In 27 jaar is internet bijna even belangrijk voor de wereld als elektriciteit. We zeggen ‘bijna even belangrijk’ omdat, zonder elektriciteit, er geen kracht is om internet te maken.

De energiebron die het internet stroomt – elektriciteit – is even belangrijk voor zijn bestaan ​​als alle hardware en software die het werkelijk maakt. Elektriciteit is de brandstof van het internet – het is van vitaal belang.

We willen dat u dit concept over de ‘energie’ van het internet onthoudt, omdat u hierbij een vitaal concept begrijpt over uw laatste beleggingsadvies.

Het andere waarover ik u wil spreken is de kans die u heeft gemist. De kans dat u in het eind van de jaren 80 en begin jaren negentig in het internet moest beleggen.

Misschien ben je één van die slimme mensen die in het internet heeft geinvesteerd. Misschien ben je al een gemeende multi-millionaire. Een fortuin opgebouwd door een vroege investeerder te zijn in de grootste technologische ontwikkeling die de wereld ooit heeft gezien.Of, waarschijnlijker, dat ben je niet. Dat is geen probleem. De meeste mensen begrepen de kracht van het internet op dat moment gewoon niet. Zij dachten niet dat het internet zo zou uitgroeien. Niemand had dit ooit kunnen verwachten.

Het is niet overdreven om te zeggen dat het internet de wereld bekwaam maakt. En het heeft een ontelbare hoeveelheid milionairs en miljardairs gecreëerd. Als er geen internet was geweest, kon Mark Zuckerberg geen Facebook hebben gemaakt, en hij zou zeker geen $ 62 miljard kunnen verdienen.

U hoeft alleen maar de 20 jongste ‘Self-Made Billionairs’ lijst op Business Insider te bekijken om te zien wat het internet betekent.

  • Evan Spiegel coördineerde Snapchat – meer dan 1,8 miljard dollar
  • John Collison, mede-oprichter van het online betaalbedrijf Stripe, waar ongeveer 1 miljard dollar bedroeg
  • Nathan Blecharczyk verenigde Airbnb met een geschatte waarde van 3,6 miljard dollar
  • Lin Qi stichtte online gamingbedrijf Youzu – een schatting van ongeveer 1,5 miljard dollar
  • Sachin Bansal medeoprichter van het Indiase online e-commerce bedrijf Flipkart – een geschatte waarde van 1,4 miljard dollar

Dit zijn enkele van de rijkste mensen ter wereld. En ze zijn allemaal jonger zijn dan 40 en hun fortuin hebben ze gemaakt van bedrijven die online zijn. Terwijl het internet nog steeds een hele generatie nieuwe miljonairs en miljardairs zal maken, is dat niet de enige kans.

Stel je voor dat je een tweede kans krijgt om te investeren in de vroegste fase van het internet. Stel je voor dat je het zou kunnen doen met de wetenschap dat je maar 27 jaar later – als je vasthoudt en de pieken en dalen rijdt – jezelf een fortuin kan verdienen. Misschien verander je zelfs in een van die internet miljonairs of miljardairs.

Nou, deze volgende aanbeveling is bedoeld om u te laten zien dat u een tweede kans hebt. Behalve dat deze crypto geen cryptocurrency is, lijkt het meer op een ‘cryptokoopje’.

Het is nog steeds iets waar je in kunt investeren – iets dat je meer geld kan teruggeven dan alles wat we ooit eerder hebben gezien.

U ziet, er is nu een kans dat in dezelfde fase het internet was in de late jaren 80 en begin jaren negentig. Het is een kans waarin we geloven dat u in ieder geval een miljonair zou kunnen maken.

Maar wat als je de volgende 13 jaar een investering van US $ 1.000 in USD 500.000 zou kunnen veranderen? Dat zou je geld ‘500 keer’ betekenen – een 49,900% terugkeer. Of met een andere soortgelijke investering, kun je 40 dollar veranderen in US $ 100.000. Dat zou betekenen dat u die initiële investering vermenigvuldigt met 2.500 – een 249.900% terugkeer.

Je denkt waarschijnlijk dat we gek zijn. Een 49,900% rendement en een 249.900% rendement in alleen de komende 13 jaar. Klinkt gek. Maar we gaan je nu iets heel speciaals voorstellen. Iets waarvan we denken, dat de wereld gaat veranderen … één van de grootste technologische revoluties die we ooit hebben gezien. En we zullen je laten zien hoe deze gekke returns gewoon mogelijk zijn.

Deze ‘tweede kans om een ​​miljoen te verdienen’ is een wereldwijd platform waarop toekomstige industrieën zullen bestaan. Wij zijn er van overtuigd dat het u de grootste investeringskansen biedt sinds de vroege dagen van het internet. We praten over het investeren in cryptocurrencies. Specifiek, we hebben het over een cryptocurrency project Ethereum.

Wat is een cryptocurrency?

Cryptocurrency is een digitale’ valuta ‘die werkt met cryptografie en computerprogrammering.

Cryptocurrencies bestaan ​​uitsluitend in de online wereld. En er zijn honderden van hen.

Terwijl al deze cryptocurrencies alleen online bestaan, is er iets dat ze gewoonlijk delen: blockchain technologie.
Onthoud dat een blockchain een gedistribueerde grootboek is die online bestaat. Het is gedecentraliseerd, en de ‘knooppunten’ die op het blockchain bestaan ​​(compromis miners, portefeuilles en gebruikers) verwerken alle blokken (transacties) die er gebeuren, waardoor een universeel vertrouwd systeem wordt gecreëerd.

Denk eraan als een controle van elke transactie die ooit in de geschiedenis is plaatsgevonden. En dat gebeurt direct en automatisch op elke transactie die ooit in de toekomst zal plaatsvinden.

Cryptocurrencies vertrouwen op blockchains om te functioneren. Veel van hen werken met hun eigen blockchain, die vaak gebaseerd is op de blockchain van Bitcoin. Maar er zitten subtiele variaties tussen veel van deze cryptocurrencies.

Eén van de belangrijkste varianten is het verschil tussen wat proof of work’ genoemd wordt (POW) en ‘proof of stake’ (POS).

Beide zijn algoritmen die cryptocurrencies kunnen gebruiken om consensus te creëren op een blockchain. Dat betekent dat de blockchain zijn kleine ‘audit’ uitvoert en transacties valideren tegen de vorige ‘blocks’ die de ketting vormen.

Het bereiken van consensus maakt het mogelijk dat veel verschillende gebruikers op de blockchain overeenkomen met de huidige toestand en ervoor zorgen dat het volgende blok … en zo verder … correct blijven.

POW (welke Bitcoin gebruikt) gebruikt ‘mining’ – energie-intensieve berekeningen om te bewijzen dat de blokken correct zijn.

POS gebruikt validatoren die een ‘stake’ hebben in het netwerk (een portemonnee waar een persoon een aantal munten bezit) om een ​​juist blok te valideren.

POW beloont effectief ‘miners’ die het cryptocurrency-systeem helpen. POS kan ‘vasthouders’ belonen – mensen die munten behouden om het systeem te ondersteunen.

Simpel gezegd,het ene systeem beloont het minen van munten, het andere systeem beloont degene die munten vasthouden.

Het is natuurlijk veel complexer dan dit.

In veel situaties zijn ze net als de valuta die we elke dag gebruiken. Met het grote verschil dat ze gedecentraliseerd zijn en er geen overheidscontrole is of nog niet veel.

Veel van hen zijn anoniem, beschermen de privacy van de gebruikers, en u kunt ze overal ter wereld overdragen.Maar niet alle cryptocurrencies zijn ‘valuta’. Sommigen van hen zou je moeten zien als ‘brandstof’. Ze zijn meer als een koopwaar dan een valuta. Deze ‘brandstofachtige’ cryptocurrencies hebben misschien zelfs een belangrijkere rol in onze toekomstige digitale wereld. Misschien kunnen ze belangrijker en meer waardevol zijn dan Bitcoin.

De wereld van cryptocurrency creëert een wereldwijd financieel systeem dat online is gebaseerd, en één die vrij is van gecentraliseerde controle. Het is het ultieme alternatieve financiële systeem – het ultieme libertarische mechanisme. Het is de toekomst, en we zijn er van overtuigd dat het een hele nieuwe golf miljoenairs en miljardairs zal maken.

En naast Bitcoin is Ethereum – en zijn token (munt) is Ether – de belangrijkste cryptocurrency die momenteel bestaat .

Hoewel Bitcoin ‘digitaal goud’ kan zijn, is Ether volgens ons zo belangrijk als een ‘brandstof’ voor de toekomstige digitale wereld, zoals elektriciteit voor internet is.

Een andere manier om te denken aan Ether is een beetje als ‘digitale olie’. Olie was het levensbloed van de 20ste eeuw. Het ontwierp een ongekende rijkdom als nieuwe ‘brandstof’ om de wereld te machtigen.

Naar ons oordeel heeft Ethereum, en hun Ether-munten, hetzelfde soort rijkdom-creatiepotentieel.

Ethereum heeft de kans om de basis van elke grote nieuwe digitale – en zelfs fysieke – onderneming voor de komende 100 jaar te zijn.

Je kunt denken aan Bitcoin als de toekomst van geld … en Ethereum als de toekomst van bedrijven.

Wat is Ethereum?

Ethereum is algemeen bekend als de cryptocurrency voor ondernemingen. De ontwikkelaars van Ethereum bouwden een blockchain en systeem waarmee mensen bedrijven op hun blockchain kunnen bouwen.

Denk aan een stad. Vol met bedrijven in wolkenkrabbers en mensen die daar werken. Je kan het Ethereum voorstellen als het land en de wolkenkrabbers. Ether (ETH) is het muntstuk dat de Ethereum blockchain uitoefent – het is hetzelfde als de elektriciteit die de stad voorziet.

Ethereum is oorspronkelijk in 2013 ontstaan door cryptocurrency onderzoeker Vitalik Buterin.

Een eenvoudige manier om Ethereum te begrijpen is dat het meer als een platform voor toepassingen, bedrijven, zelfs nieuwe cryptocurrencies dient. Het kan dit bereiken door het gebruik van ‘slimme contracten’. Dit zijn ‘autonome agenten’ die op logica werken.

Bijvoorbeeld, als A, B doet, dan doet C, D. Deze slimme contracten kunnen veel complexer zijn dan dat.
Ze kunnen zo complex zijn als het verifiëren van iemands identiteit die een nieuwe handelsrekening zou willen aanvragen. Of ze kunnen een slim contract zijn om een ​​bepaald bedrag te betalen bij de levering van een bepaald product.

Het belangrijkste punt is dat een slim contract voor alles kan worden gebruikt. Het kan volledig geautomatiseerd én betrouwbaar zijn. Dankzij het blockchain systeem en zijn gedecentraliseerde aard, is het het perfecte instrument om de onderneming mee op te bouwen.

Terwijl we Ethereum als het belangrijkste systeem van de wereld voor toekomstig digitaal bedrijven beschouwen, moeten we ervoor zorgen dat we dit niet afdoen als een soort softwareplatform.

Het is een ecosysteem van nieuwe applicaties op basis van Ethereum.

De beste manier om het te begrijpen, is bijna net als op de Apple App Store, op de allereerste dag van zijn bestaan. En dan is er de explosieve groei van apps en de miljarden rijkdom die het gegenereerd heeft.

Investeren in Ethereum is nu alsof ze op het grondniveau van Day Zero van de App Store liggen. Dit creëert nieuwe bedrijven waar we nooit eerder van dromen.
Neem bijvoorbeeld een Ethereum-gebaseerde onderneming genaamd Golem. Dit is een bedrijf dat computerkracht probeert te decentraliseren. Laten we zeggen dat je een goede computer hebt die je regelmatig gebruikt om op het internet te surfen. En dat is vrijwel alles waar je het voor gebruikt.

Je zult waarschijnlijk 20% van de verwerkingscapaciteit van uw computer gebruiken. Je verspilt dus de andere 80%. Maar wat als je die 80% kon verhuren aan iemand die meer nodig heeft – zoals een high-end grafisch ontwerper? Een ontwerper die de prijzen voor Amazon Web Services of Microsoft Azure niet wil betalen? Ze hebben niet de hele tijd een hoop computerkracht nodig, maar nu en dan.

Zo huren ze computerkracht van u, en misschien 10 andere Golem-gebruikers. Hierdoor verdient u Golem tokens. En de huurder betaalt u in Golem. Golem-tokens worden de betalingsmethode, overdracht en brandstof voor het Golem-systeem van gedecentraliseerde computergracht.

Dit is een echte onderneming. En Golem-tokens zijn echte, verhandelbare cryptocurrencies. Het ding is, Golem is gebouwd en gebaseerd op Ethereum. Golem kan een digitaal bedrijf zijn, maar Ethereum is de kernfase.

Hoe meer bedrijven zich ontwikkelen en bouwen op Ethereum, hoe krachtiger het wordt. En we zien het ontwikkelen als 25 jaar geleden bij de explosie van het internet.

En om dit Ethereum-organisme te doen bloeien- voor de opbouw van de onderneming op Ethereum – heeft het energie en brandstof nodig.

Zoals de Ethereum-whitepaper verklaart: ” Ether ‘is de belangrijkste interne crypto-brandstof van Ethereum, en het wordt gebruikt om transactiekosten te betalen.’

Ether is aan Ethereum wat elektriciteit op internet is. En dit is een belangrijk aspect om het toekomstige waardepotentieel van Ether te begrijpen. Denk erover als een koopwaar. Een beperkte bron die het hele systeem moet gebruiken om te werken, maar in beperkte mate aanwezig is.

Ik geloof dat vroege investeerders in Ether zullen worden als de Saoedi-en Russische oliebaronnen die we vandaag kennen.

Stel je voor dat je in een decennium of twee rijk genoeg bent om jezelf een Ether baron te noemen.Aangezien Ethereum in omvang groeit en grote wereldwijde bedrijven aantrekt, moet de waarde van zijn brandstof, Ether, stijgen, en stijgen … en stijgen. Hoe groter het wordt, hoe meer het Ether nodig heeft, en degenen die ze vasthouden, zouden kunnen veranderen in Ether millionaires, misschien zelfs Ether miljardairs …

Onlangs is de Enterprise Ethereum Alliance gevormd. Dit is een alliantie tussen reuzen van de bedrijfswereld, zoals onder meer Microsoft, Intel, JPMorgan, BNY Mellon, BP, ING en Thomson Reuters.

Hun doel is:

‘… leren van en voortbouwen op het enige slimme contract die blockchain ondersteunt die momenteel in de echte wereldproductie loopt … aan de neutrale software die in staat is om de meest complexe, zeer veeleisende applicaties op het gebied van zaken te beheren.’

Dit soort bedrijfsondersteuning heeft gezien dat Ethereum een ​​belangrijke alternatieve cryptocurrency is geworden voor Bitcoin. ING heeft zelfs onlangs oliehandel op een Ethereum-based blockchain ondernomen.
Volgens CoinDesk:

‘… de live transacties tussen ING, Société Générale en Commodities Trading House Mercuria, betroffen een olie-vrachtverzending van Afrikaanse ruwe olie die drie keer op weg naar China werd verkocht.’

En dan, op 22 mei 2017, voegde de Enterprise Ethereum Alliance 86  andere leden toe waaronder Samsung, autoproducent Toyota…

En de brandstof die het allemaal bekrachtigt … is Ether.

We zien Bitcoin als een digitale, gedecentraliseerde valuta voor ‘de mensen’. Ethereum zal wellicht de grootste bedrijfsversie zijn. De werelds grootste bedrijven zullen allemaal vertrouwen hebben.

Daarom vinden we nu de tijd om betrokken te zijn bij Ethereum en om Ether te kopen. Als het groeiproces gaat zoals we denken, kan dit in de komende tien jaar in waarde ontploffen.

Maar het is nog steeds vroeg.

De meeste van deze bedrijven onderzoeken en testen nog steeds toepassingen op Ethereum. Wij denken dat het zal werken, en dat grote bedrijven het zullen gebruiken.

Dat zal de waarde van Ether hoger duwen. Dit zal ook samenvallen met een andere belangrijke katalysator bij de ontwikkeling van het Ethereum-systeem.

Momenteel is het systeem gebaseerd op ‘proof of work’, zoals Bitcoin. Maar de ontwikkelaars van Ethereum werken er vurig aan om dit te veranderen in het bewijs van het spel.

Door dit te doen zou Ethereum exponentieel in schaal kunnen toenemen.

Bewijs-van-inzet beloont houders van Ether door hun Ether in portefeuilles te houden. Hoe meer Ether u vasthoudt, des te belangrijker wordt u bij het valideren van de blockchain.

‘Proof of work’ stimuleert gebruikers om hun Ether vast te houden te kopen en niet te verkopen. Dit verlaagt de volumes in de handel en helpt de prijs hoger te duwen. En vergeet niet dat wanneer er meer transacties op het systeem plaatsvinden en er meer slimme contracten worden gebouwd, Ether meer waardevol zal worden.

Begin vorig jaar stelde Coinbase, één van de meest goed gefinancierde Bitcoin-opstellers, voor dat Ethereum zelfs ‘Bitcoin’ volledig zou kunnen omver blazen.

Hij schreef:

‘Er is niets dat bitcoin kan doen wat Ethereum niet kan. Terwijl Ethereum minder getest wordt, het sneller beweegt, heeft het een betere leiderschap en meer ontwikkelaars.

Stel je eens voor dat Ethereum inderdaad Bitcoin zou kunnen omver blazen … Als je nu in Ethereum investeerde en zoals het vandaag de dag bij Bitcoin gaat, zou je 349 dollar oplopen tot $ 3,324. Je zou bijna 10 keer je geld verdienen.

Dat zou een investering van $ 1.000 in Ether in bijna $ 10.000 veranderen. Maar we hebben een veel grotere prijsstelling voor Ether en Bitcoin.

We hebben eerder dit jaar de Ethereum Alliance bewaakt sinds de lancering van het Enterprise Ethereum Alliance. En de prijs van Ether is al omhoog gegaan. Op het moment van schrijven is Ether nu gelijk aan ongeveer 0.1100000 bitcoin – dat is ongeveer 346 dollar.

Dit is al vanaf het begin van dit jaar al vanaf 0,00847000 hoger.

Toen Ethereum de eerste keer lanceerde en geld in een initiële munteenheid aanbood (ICO), was de waarde $ 1 per ether.

Maar het is niet te laat. We geloven dat Ether alleen maar opgewarmd wordt. U kunt terugkijken en denken ‘Oh, we willen dat we geïnvesteerd hadden op $ 1’. Maar je wist het niet toen. Dus eerder dan terugkijken … kijk vooruit.

Het potentieel van Ethereum, en de waarde van Ether, is enorm. Misschien zelfs groter dan Bitcoin.

Sommige belangrijke tech spelers denken dat bitcoin zou kunnen gaan naar $ 500.000. De eerste investeerder in Snap Inc. [NASDAQ: SNAP] (Snapchat), Jeremy Liew, vindt het realistisch dat in 2030 bitcoin kan gaan naar US $ 500.000 per BTC.

Maar er is een lange weg voor de massa, bewustzijn, bruikbaarheid, begrip en groei.

Beide, Bitcoin en Ethereum hebben hun plaats. Maar we denken dat de potentiële bovenkant om vandaag te investeren groter is met Ethereum en hun munt, Ether. En daarom raden wij u aan om nu binnen te komen.

Koop Ethereum’s munt, Ether, hou vast en zie hoe het uitkomt.
Want als Ether in de volgende veertien jaar de waarde van US $ 100.000 bedraagt, zou je een handige 1,5 miljoen dollar in je zak hebben. Nu is dat het soort opwaartse potentieel dat je wilt negeren?

Voordat u hierbij betrokken bent, raden we u ten sterkste aan om meer informatie over Ethereum te lezen op hun website van Cial Ethereum Project.

Op lange termijn raden we aan om zowel Ethereum als Bitcoin te houden.

Hoe Ethereum kopen?

In de afgelopen drie jaar is het kopen en investeren in cryptocurrencies aanzienlijk makkelijker geworden.

Met Ethereum is het heel eenvoudig om dingen te beginnen. Er zijn nu een aantal sites zoals Coinbase, BitPanda en anderen waarmee u Ether zo gemakkelijk en direct kunt kopen als u Bitcoin kunt kopen met uw dollars.

Dit is de makkelijkste manier om Ether te kopen … en de gewenste manier voor nu. Echter, maar een paar maanden geleden was het niet zo makkelijk. Eerder dit jaar was een van de weinige manieren om Ether te kopen, het door een uitwisseling te kopen met Bitcoin.

Zo hebben we het al eerder gedaan en kunt u dat nog steeds doen, zolang u al een bitcoin hebt.

Als dat het geval is en je hebt bitcoin, maar nu wil je dat gebruiken om Ether te krijgen, dan doe je het als volgt:

Eerst moet u een account opzetten met een site voor cryptocurrency-uitwisseling. De aanrader is Poloniex (www.poloniex.com).

(Opmerking: We hebben geen afwijking met Poloniex of een andere uitwisselingssite. Het is gewoon een uitwisselingssite die we nuttig vinden.)

Dit is een van de grotere crypto-uitwisselingen die beschikbaar zijn. Hiermee kunt u bitcoin verdelen voor een groot aantal cryptocurrencies. Eén daarvan is Ether. Dagelijkse volumes Ether op Poloniex zijn vaak rond 6.000-10.000 bitcoin per dag. Dat betekent dat u gemakkelijk uw bestelling kunt krijgen.

Aanmelden bij Poloniex is super makkelijk. Volg de aanwijzingen, valideer je e-mail en je bent klaar om te gaan.

Als u nog geen bitcoin bezit, moet u bitcoin kopen via uw gebruikelijke bitcoin-inkoopmethode. Lees nog eens de aanbeveling van de eerste Crypto ‘must have’ als u niet zeker bent hoe u bitcoin kunt kopen. Een eenvoudige Google-zoekopdracht zal een aantal legitieme manieren onthullen om een beetje bitcoin te krijgen.

Wanneer u uw bitcoin-adres invoert om de bitcoin die u koopt, te verzenden, moet u dat adres ophalen op de tabbladen

U koopt dan de bitcoin en stuurt het naar uw Poloniex-adres. Binnenkort zal je jouw bitcoin in je Poloniex account zien. Je bent klaar om Ether te kopen.

Ga naar de markt ‘BTC / ETH’, scroll naar ‘BUITEN ETH’ en plaats uw bestelling. Het is net als het kopen van aandelen. Wanneer uw bestelling is verwerkt, krijgt u Ether.

Vervolgens moet je je ether naar je Ethereum portemonnee terugtrekken. Dat betekent natuurlijk dat u een Ethereum portemonnee moet installeren.

Dit is net als het installeren van een Bitcoin portemonnee. U kunt een op uw bureaublad of mobiel gebruiken. Een van de makkelijker portefeuilles om te gebruiken voor nieuwe crypto-beleggers is via Coinbase. Ze hebben een mobiele app die u op uw smartphone kunt laden om uw Ether te kopen, te verzenden en op te slaan.

Aangezien dit een langdurig vasthouden is, raden wij u aan een opslag apparaat te gebruiken om uw ether te bewaren. We gebruiken een apparaat, net als een USB-stick, genaamd een ‘Ledger Nano S Wallet’. Dit is een klein opslagapparaat dat u bij ledgerwallet.com kunt kopen. Inclusief verzending moet het ongeveer $ 130 kosten.

Dit stelt u in staat om een ​​Ledger Ethereum Wallet op te zetten en uw Ether op te slaan op het apparaat om u tegen het risico van cyberdiefstal van uw ether te beschermen.

Als u uw portemonnee hebt ingesteld, moet u het adres van uw portemonnee kopiëren en de terugname op Poloniex verwerken. Na een korte tijd moet je Ether in je portemonnee verschijnen.

Jij bezit nu Ether.

Dit lijkt misschien een beetje schrikwekkend, maar het is niet te moeilijk als je al een bitcoin hebt gekocht. Als u nieuw bent voor Bitcoin en / of Ethereum, raden we aan om met kleine hoeveelheden te werken om eraan te wennen voordat u grotere hoeveelheden koopt.

Risico’s

Verwar cryptocurrencies niet met aandelenmarkten of valutamarkten. Dit is vergelijkbaar in gebruik, maar is een ongelooflijk hoog risico.

We kunnen niet sterk genoeg benadrukken dat u een ernstig risico heeft om uw investering te verliezen. Dat betekent dat je je levensonderhoud hierin niet moet pompen.

Net als de vroege dagen van het internet, is het een beetje als het Wilde Westen. Er is potentieel voor groot succes. Er is ook potentieel voor volledige mislukking. We hebben gezien dat cryptocurrencies de eerste hand missen … en het is niet mooi.
Ethereum, die zich al als een belangrijke blockchain provider en ontwikkelaar van cryptocurrency vestigt, is kwetsbaar voor falen. Ether kan ineen storten. Ethereum kan een cyberaanval ondervinden of door een hard fork gaan, waardoor de munt in twee stromen wordt gesplitst.

Dit is eigenlijk eenmaal eerder gebeurd in zijn vroege ontwikkeling. Daarom zijn er twee vorken van Ethereum. Dit zijn: Ethereum en de andere is Ethereum Classic.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we Ethereum aanbevelen – NIET Ethereum Classic. Dit soort hard fork kan opnieuw gebeuren. Hoewel het ontwikkelaarsteam van Ethereum veel geavanceerder zijn met het project dan zij eerder waren. Maar een hard fork kan weer gebeuren, en het is een risico dat je moet accepteren.

Er is ook het risico dat andere cryptocurrency netwerken zoals Ethereum of Bitcoin in de toekomst kunnen verschijnen. Deze zouden nog meer dwingende kansen voor ontwikkeling en investering kunnen bieden.

Immers, Bitcoin was er voor het eerst in 2009 en Ethereum bestond zelfs niet. Dankzij Bitcoin hebben we nu Ethereum. Het is makkelijk te bedenken dat we dankzij Ethereum nog een groot cryptocurrency project krijgen – wat beter kan zijn.We kunnen niet voorspellen als en wanneer dat zal gebeuren, maar het is ook een risico waar u zich bewust van moet zijn. Dit is een hightech-ontwikkeling in de digitale ‘Wild West’ competitie en het technologisch risico is ongelooflijk hoog. Maar het voordeel dat Ethereum heeft, is dat het een eersteklas mover is met slimme contracten en het heeft al een grote voorsprong op een potentiële concurrent.

Er is hier een risico, en je moet ervoor zorgen dat je er klaar voor bent. Het is een ongereguleerde markt, gevoelig voor cyberdiefstal en oplichting. Als u uw Ether naar de verkeerde rekening stuurt of uw portemonnee niet goed beveiligt, kunt u uw investering verliezen en heeft u weinig kans om het te herstellen. Daarom zijn we een grote fan van opslaan met behulp van de Ledger Wallet.

Terwijl we voorspellen dat Ether de kans heeft om ongelooflijk te stijgen in prijs, zo hoog als $ 100.000, is er geen garantie. Het tegenovergestelde zou kunnen gebeuren. Met ongelooflijk upside potentieel komt ongelooflijk risico.

Als u bereid bent om dat te accepteren, kom dan aan boord, koop een beetje ether, en bezit de brandstof van de digitale toekomst.

Koopinstructies

Ether is een cryptocurrency die online verhandelt wordt op een aantal cryptocurrency exchanges. We raden aan om het te kopen via Poloniex.

De huidige prijzen van Ether zijn ongeveer 0,11000000 bitcoin (ongeveer € 346). We raden aan om Ether te kopen tegen de huidige marktwaarde. De prijs kan op elk moment lager of hoger verhandelen, aangezien de markten voor cryptocurrency 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar opereren.

We raden aan om Ether zo snel mogelijk te kopen. Wij raden u aan te kopen en te accumuleren tegen actuele prijzen tot 0.3BTC – of ongeveer US $ 1.000.

Als u meer Ether in deze prijsklasse kunt ophalen, raden wij u aan dit te doen zodra u comfortabel bent met het systeem.