Bitcoin wallet paswoorden terughalen onder hypnose

 

 

Cryptogids  •   11 december 2017

 

 

hypnose

Bitcoin investering

Stel je dit scenario eens voor. In januari 2013 koop je 100 Bitcoins voor $ 1300, zonder al te veel na te denken over de nieuwe cryptocurrency en de kleine hoeveelheid geld die je hebt uitgegeven.

We zijn vijf jaar later en je realiseert je dat je 100 Bitcoin nu $ 1,3 mln waard is. Maar u bent het wachtwoord voor uw Bitcoin-portemonnee vergeten – en u hebt geen toegang meer tot uw vermogen van meer dan een miljoen dollar.

Het zou een nachtmerrie van epische proporties zijn.

Maar als u in Rusland woont, kunt u een hypnotiseur betalen om u te helpen uw wachtwoord te onthouden en uw stapeltje digitaal goud te claimen.

In Rusland is er een hypnotiseur die gebruikers helpt hun vergeten wachtwoorden te herinneren. Als je je portemonnee ontgrendelt, betaal je ook vijf procent van de hoeveelheid Bitcoin die je hebt teruggewonnen in je wallet.

Denis Derkach, die een Russisch advertentieplatform beheert voor cryptocurrency-websites, zegt dat mensen bijna alles zullen doen om toegang te krijgen tot hun verloren accounts.

“Met de torenhoge Bitcoin slaan veel van degenen die ooit Bitcoin als speelgoed hebben gekocht zichzelf nu voor het hoofd. Ze zijn geschokt als ze zien dat ze miljonair kunnen worden als ze alleen maar het wachtwoord herinneren. ‘

Veronika Marymur is de hypnotiseur die bijna de helft van haar 20 klanten heeft geholpen om hun verloren Bitcoin-portemonneewachtwoorden te herinneren:

“Met behulp van hypnose breng ik een persoon in een veranderde bewustzijnsstaat wanneer hij zich de informatie kan herinneren die hij nodig heeft.”

Voor alle bitcoin bezitters die hun wachtwoord kwijt zijn, is er dus nog hoop!!

By |2017-12-19T14:31:16+00:00december 11th, 2017|Algemeen|